Frakt/levering, Shipping

For sendinger i Norge;
Fri frakt på ordre over 2000,- (gjelder ikke møbler og tyngre/større varer).
95 ,- i porto på ordre under 2000,-
Returkostnad 95,-

Ved retur; Du trenger ikke å melde din retur eller fylle ut noe skjema. Informasjon vi trenger er tilknyttet returfrakseddel som følger med ordre. Når vi har mottatt returen, håndterer vi denne og pengene vil bli refundert. NB, vi trekker 95 kr fra ordrebeløp. Til info så koster frakt og retur for oss minimum 300,-.

Utsending av ordre: Når du legger inn en bestilling på vil du motta en ordrebekreftelse på mail fra oss. Vi vil behandle din ordre normalt samme dag / dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen. Ettersom vi er en liten butikk og også driver et fotostudio kan det være vi er på oppdrag utenfor huset, men vil gi beskjed om vi regner med at det tar et par dager før vi kan sende. 

Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse fra oss har ikke bestillingen gått igjennom.

Sporbar brevpost til postkasse
Mindre og lette pakker sender vi som sporbar pakke til postkasse. Postlevering gjøres de fleste steder  2-3 dager i uken. 

Hente selv på posten
Hent på postkontoret eller Post i Butikk, enkelt og fleksibelt. Normal leveringstid vil være mellom 2 og 5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Du vil bli varslet på sms når pakken kan hentes. Pakkene kan spores og de sendes klimanøytralt. Du kan også velge å få pakken sendt til et annet utleveringssted enn ditt ”eget” – for eksempel i nærheten av jobben. Små og lette pakker vil bli sendt direkte til din postkasse. Du vil motta en SMS samme dag som pakken blir levert i din postkasse. Ordre over kr 1000,- sendes fraktfritt med Postens Klimanøytrale servicepakke. For ordre under kr 1000,- vil det tilkomme et frakttillegg på kr 90,- På møbler avtaler vi fraktkostnad avhengig av vekt og størrelse på pakken. Da gjelder ikke samme bestemmelser på fri frakt / fast frakt.

International shipping UPS, fixed 390NOK freight cost and only on order values between 0-8000NOK
Norwegian VAT/TAX is refunded after order. But import VAT and duties will be added by your local authorities. The recipient is liable to pay these upon delivery. In addition to this, UPS may charge a handling fee. We are letting you know in order for you to make an informed decision before placing an order with us. Please note that we are unable to calculate or estimate the total amount.
The refusal to pay such fees will cause a full cancellation of the order and transportation costs and custom clearance costs associated with a cancellation will be deducted from the total amount refunded to you.
Return/cancel of order is paid by customer.

Frakt fra Norge er veldig dyrt. Frakt til Danmark på en genser er ca 450NOK. Lav forsikring på frakt gir også risiko for oss. Vi tar altså 390 i porto i nettbutikken. Vi refunderer norsk mva etter kjøp, men du får tilsvarende krav fra ditt land og i tillegg må du beregne toll og fakturagebyr ettersom Norge ikke er del av EU. 
Info fra danske tollmyndigheter 

Hente selv i butikk
Vi anbefaler at du da fremfor å bestille på nett heller avtaler en tid med oss og gjør kjøpet når du vil ta en tur til oss på Bryn. Vi kan holde av vare om du avtaler.

Leveransevilkår
Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr 249,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.