Frakt og levering

For sendinger i Norge;
Fri frakt og retur på Aiayu ordre over 1000,- Returlapp  ligger med sending for enkel retur.

Fri frakt over 1000,- (gjelder ikke møbler og tyngre/større varer).
95,-  i frakt på ordre under 1000,-

Utsending av ordre: Når du legger inn en bestilling på vil du motta en ordrebekreftelse på mail fra oss. Vi vil behandle din ordre normalt samme dag / dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen. Ettersom vi er en liten butikk og også driver et fotostudio kan det være vi er på oppdrag utenfor huset, men vil gi beskjed om vi regner med at det tar et par dager før vi kan sende. 

Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse fra oss har ikke bestillingen gått igjennom.

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Vi gjør det vi kan for at varene som ligger i nettbutikken er tilgjengelige for salg til alle tider. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Vi trekker ikke pengene fra konto før ordren er klar til å sendes ut.

 

Hente selv på posten
Hent på postkontoret eller Post i Butikk, enkelt og fleksibelt. Normal leveringstid vil være mellom 2 og 5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Du vil bli varslet på sms når pakken kan hentes. Pakkene kan spores og de sendes klimanøytralt. Du kan også velge å få pakken sendt til et annet utleveringssted enn ditt ”eget” – for eksempel i nærheten av jobben. Små og lette pakker vil bli sendt direkte til din postkasse. Du vil motta en SMS samme dag som pakken blir levert i din postkasse. Ordre over kr 1000,- sendes fraktfritt med Postens Klimanøytrale servicepakke. For ordre under kr 1000,- vil det tilkomme et frakttillegg på kr 90,- På møbler avtaler vi fraktkostnad avhengig av vekt og størrelse på pakken. Da gjelder ikke samme bestemmelser på fri frakt / fast frakt.

Hjemlevering på kvelden
Å få pakken levert hjem på kvelden er både enkelt og bekvemt. Leveringen skjer mellom klokken 17 og 21 og tilbudet gjelder i de fleste byer og større tettsteder. Du vil bli varslet om forventet leveringsdag på SMS. For at du skal slippe å vente hjemme, sendes det også en SMS når pakken er klar for utkjøring, og ringer 30-60 minutter før de kommer. Alle pakker leveres innen 1-4 dager og kan spores underveis. Ved angring av kjøp vil ikke det ekstra gebyret til Hjem på dør bli kreditert, men du får kreditert kr. 99,- som er vår standardfrakt hvis kjøpet er under 1000,-.

Bedriftspakke Dør-Dør
Å få pakken levert hjem på dagtid til ditt arbeidssted er både enkelt og bekvemt. Leveringen skjer mellom klokken 08 og 16 og tilbudet gjelder i de fleste byer og større tettsteder. Du vil bli varslet om forventet leveringsdag på SMS. Det sendes også ut en SMS når pakken er klar for utkjøring, og ringer 30-60 minutter før de kommer. Alle pakker leveres innen 1-4 dager og kan spores underveis.

Levering til utland
Dessverre sender vi kun innenfor Norske grenser. Unfortunately we don´t ship international.

Hente selv i butikk
Vi anbefaler at du da heller avtaler en tid med oss og gjør kjøpet når du vil ta en tur til oss på Bryn.

Leveransevilkår
Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr 249,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.