Frakt og levering, shipping

For sendinger i Norge;
Fri frakt på ordre over 1500,- (gjelder ikke møbler og tyngre/større varer).
95 ,- i porto på ordre under 1500,-
Returkostnad 95,-

Ved retur; Du trenger ikke å melde din retur eller fylle ut noe skjema. Informasjon vi trenger er tilknyttet returfrakseddel som følger med ordre. Når vi har mottatt returen, håndterer vi denne og pengene vil bli refundert. NB, vi trekker 95 kr fra det beløpet som du skal ha refundert/ordrebeløp.
Til info så koster frakt og retur for oss minimum 300,-.

Utsending av ordre: Når du legger inn en bestilling på vil du motta en ordrebekreftelse på mail fra oss. Vi vil behandle din ordre normalt samme dag / dagen etter avhengig av tidspunkt for bestillingen. Ettersom vi er en liten butikk og også driver et fotostudio kan det være vi er på oppdrag utenfor huset, men vil gi beskjed om vi regner med at det tar et par dager før vi kan sende. 

Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelse fra oss har ikke bestillingen gått igjennom.

Sporbar brevpost til postkasse
Mindre og lette pakker sender vi som sporbar pakke til postkasse. Postlevering gjøres de fleste steder  2-3 dager i uken. 

Hente selv på posten
Hent på postkontoret eller Post i Butikk, enkelt og fleksibelt. Normal leveringstid vil være mellom 2 og 5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Du vil bli varslet på sms når pakken kan hentes. Pakkene kan spores og de sendes klimanøytralt. Du kan også velge å få pakken sendt til et annet utleveringssted enn ditt ”eget” – for eksempel i nærheten av jobben. Små og lette pakker vil bli sendt direkte til din postkasse. Du vil motta en SMS samme dag som pakken blir levert i din postkasse. Ordre over kr 1000,- sendes fraktfritt med Postens Klimanøytrale servicepakke. For ordre under kr 1000,- vil det tilkomme et frakttillegg på kr 90,- På møbler avtaler vi fraktkostnad avhengig av vekt og størrelse på pakken. Da gjelder ikke samme bestemmelser på fri frakt / fast frakt.

Hjemlevering på kvelden
Å få pakken levert hjem på kvelden er både enkelt og bekvemt. Leveringen skjer mellom klokken 17 og 21 og tilbudet gjelder i de fleste byer og større tettsteder. Du vil bli varslet om forventet leveringsdag på SMS. For at du skal slippe å vente hjemme, sendes det også en SMS når pakken er klar for utkjøring, og ringer 30-60 minutter før de kommer. Alle pakker leveres innen 1-4 dager og kan spores underveis. Ved angring av kjøp vil ikke det ekstra gebyret til Hjem på dør bli kreditert, men du får kreditert kr. 99,- som er vår standardfrakt hvis kjøpet er under 1000,-.

Bedriftspakke Dør-Dør
Å få pakken levert hjem på dagtid til ditt arbeidssted er både enkelt og bekvemt. Leveringen skjer mellom klokken 08 og 16 og tilbudet gjelder i de fleste byer og større tettsteder. Du vil bli varslet om forventet leveringsdag på SMS. Det sendes også ut en SMS når pakken er klar for utkjøring, og ringer 30-60 minutter før de kommer. Alle pakker leveres innen 1-4 dager og kan spores underveis.

Levering til Sverige/ Danmark/ Finland kun ordre mellom 1500-5000NOK, fast frakt 390NOK
Norsk mva refunderes etter kjøp. Du vil få tilsvarende krav fra ditt land og i tillegg toll og fakturagebyr ettersom Norge ikke er EU land.  Beregning til Danmark
D
essverre tar tollbehandlingen i landene lang tid, ikke uvanlig med leveringstid på 3 uker. Vi får dessverre ikke gjort noe med det. Vurder om du vil følge opp tollbehandlingen (i ditt land) som du kan følge av sporingsnr.

International shipping, fixed 390NOK freight cost and only on order values between 1500-5000NOK
Norwegian VAT/TAX is refunded after order but you must expect to get tax and fee cost from your country when importing.

Hente selv i butikk
Vi anbefaler at du da fremfor å bestille på nett heller avtaler en tid med oss og gjør kjøpet når du vil ta en tur til oss på Bryn. Vi kan holde av vare om du avtaler.

Leveransevilkår
Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr 249,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.